May 31: WTF? Is dit serieus?
Even een paar schoenen bestellen. Online. Maar op het moment dat de Terms Of Agreement niet te vinden waren dacht ik dat ik daar even in moest duiken. En warempel: via allwhois.com krijg is de volgende fraaie lijst te zien:Domain Name: max90shop.com
Registrant Contact:
dsasd
dasd asdas linksys@yeah.net
+86.07553305367 fax: +86.07553305367
asdsadsdas
asd asd 518001
CN
Administrative Contact:
dsasd
dasd asdas linksys@yeah.net
+86.07553305367 fax: +86.07553305367
asdsadsdas
asd asd 518001
CN
Technical Contact:
dsasd
dasd asdas linksys@yeah.net
+86.07553305367 fax: +86.07553305367
asdsadsdas
asd asd 518001
CN
Billing Contact:
dsasd
dasd asdas linksys@yeah.net
+86.07553305367 fax: +86.07553305367
asdsadsdas
asd asd 518001
CN
DNS:
dns1.4cun.com
dns2.4cun.com
Created: 2010-4-13 17:02:00
Expires: 2011-4-13 17:02:00
Een advertensie via Facebook.
Category: Informatief | Posted by: cnrd
Comments
No comments yet
Add Comment
This item is closed, it's not possible to add new comments to it or to vote on it
